På Songvaar er vi på full fart inn i høsten og ser frem til et innholdsrikt halvår. Noe av det som skjer her på huset denne høsten er resertifisering i Equass,og oppstart av nytt kurs innen personlig økonomi for VTA. Fine og travle arbeidsdager fylt med godt humør, kunnskapspåfyll og som vanlig, full produksjon av varer til våre kunder.

 

Mat og Trivsel

Vi har fortsatt fokuset på fysisk aktivitet, mat og trivsel. Dette er noe vi ser gir gode resultater. Det er fint å se at de fleste har et mer bevist forhold til maten som spises, og hvorfor det er viktig å tenke på hva vi putter i munnen. Energidrikker og lignende som det tidligere var vanlig å se i spiserommet, er nå en sjeldenhet å se. Mandagsturen er og et populært tilbud, hvor de aller fleste har økt distansen de velger å gå. Planen var at Songvaar skulle delta på Sommerløpet i år, nå håper vi på at det blir til neste år.

 

Digitalisert spørreundersøkelse

Nå kommer snart årets Kundeundersøkelse ut. 2020 var året hvor Songvaar gikk over til digitale spørreundersøkelser. VTA, AFT og styret har alle mottatt den digitale versjonen. Nå er det kundenes tur😊.  Vi setter stor pris på at våre kunder tar seg tid til å svare på undersøkelsen, svarene er en viktig del av vårt arbeid for å bli bedre. Har du kjøpt varer av oss, og vil sette av 1 minutt av din tid slik at vi kan bli bedre? Send oss en e-post til post@songvaar.no  så sender vi deg gjerne spørreundersøkelsen. Takk!

 

Kvalitetsarbeid og kompetanseheving.

I starten av 2020 ble to i personalgruppen sertifiserte SMART økonomi instruktører, med mål om at denne kompetansehevingen skal komme VTA og AFT deltakerne til gode. Personlig økonomi er et høyaktuelt tema, som har stor innvirkning på livskvaliteten til den enkelte. Målet med kurset er å gi innsikt, verktøy og kompetanse i egen økonomi.  Penger er ikke nøkkelen til lykke, men personlig økonomi påvirker livskvaliteten.

Det første Kompetansebeviset på Songvaar er nå oppnådd etter bestått prøve innen Produksjonsteknikkfaget- Elkemkasser.  Det har vært en spennende og lærerik prosess! Det er nå enda en VTA ansatt som er i gang med opplæring og veien mot kompetansebevis innen logistikk faget-Posten. En utrolig positiv prosess for den VTA ansatt og veiledere.

En annen spennende ting innenfor kompetansehevingsområdet er at en av våre VTA ansatte har startet veien mot fagbrev innen produksjonsteknikkfaget, gjennom ordningen Fagbrev på Jobb. Songvaar ble ved årsskifte godkjent lærebedrift, og lærekandidaten tar hele læretiden sin her på Songvaar. Vi fortsetter det gode samarbeidet med Fagopplæring Sør AS videre i denne kjempe spennende prosessen!

Sosialt:

I august tok alle på Songvaar en halvdagstur til Magne sin hytte som oppladning til en travel høst!   M/S Høllen fraktet alle ut til hytten hvor det ble grilling, bading og hygge i nydelig sommervær😊.

                              

   Vennlig hilsen alle oss på

                                                                       

 Du kan lese tidligere nyhetsbrev og annen informasjon om oss på vår hjemmeside www.songvaar.no

Ønsker du ikke å motta denne eposten, send oss en mail på post@songvaar.no så fjerner vi deg fra listen.

                      

                            

                                           

 

Share This