Nyhetsbrev fra Songvaar Vekst juni- juli 2020.

 

Nå står vi på trappen inn til sommerferie og stenger dørene på fredag denne uken etter en annerledes vår. Det har vært god produksjon, og minst like god stemning og humør i alle avdelinger, nå som alle er tilbake i arbeid.

Alle på huset har fortsatt med høyt fokus på smittevern for å sikre en trygg arbeidsplass for seg og sine kolleger. Vi er veldig takknemlig for innsatsen som er lagt ned. Og i den anledning har alle våre verdifulle ansatte mottatt diplom for deres smidighet og engasjement for å bevare en trygg arbeidsplass for sine kolleger og seg selv.

 

 

«Takk for at du har vært tålmodig, omtenksom og at du har fulgt de strenge rutinene

vi gjennomfører i forbindelse med smittesituasjonen og pandemien vi opplever.

Songvaar har på grunn av din smidighet og innsats klart og bevare en trygg arbeidsplass med høy vareproduksjon»

 

 

 

 

 

Songvaar sine kunder er viktige.

Songvaar er en av landets vel 200 vekstbedrifter som overordnet gjør arbeid mulig for alle – dette kunne vi ikke ha klart uten våre kunder.  

  • Songvaar Vekst AS sørger for jobb, mestring og selvtillit til 22 ansatte.
  • Vi etterstreber å levere produkter med høy kvalitet og konkurransedyktige priser i et ordinært marked, med våre ekstraordinære ansatte.
  • Vi er en lokal bedrift for arbeidstakere i lokalsamfunnet. Ved å kjøpe varer og tjenester hos oss, sikrer du lokale arbeidsplasser for personer som synes jobben er noe av det aller viktigste i livet.
  • Vekst bedrifter har utbytteforbud. Alt våre ansatte skaper av verdier, går inn i bedriften igjen for å stadig kunne utvikle et enda bedre jobbtilbud til våre ansatte.

 

 

Sosialt

Det ble dessverre ingen sommertur i mai/juni slik det har vært tidligere år, men vi fikk til en hyggelig og ekstra lang lunsj mandag 22 juni. Grillen til Songvaar kom frem i sola. Daglig leder og Grillmester, Øystein flippet burgere og pølser til den store gullmedalje. Til dessert hadde vi deilige norske jordbær som styreleder Arild kom med til alle de flinke folkene på Songvaar. Det var et hyggelig avbrekk før det var tilbake i arbeid igjen😊

 

 

 

 

 

 

 

Vil minner om at Songvaar holder stengt i sommerferie fra 6 juli til 2 august. I mellomtiden, besøk oss gjerne på www.songvaar.no

 

Vennlig hilsen alle oss på

Flinke folk . . .

 

 

Du kan lese tidligere nyhetsbrev og annen informasjon om oss på  www.songvaar.no

 

 

Share This