Hos Songvaar på Linnegrøvan er det full sving denne siste uken før juleferien starter. Og i år blir det godt med juleferie for alle sammen.

Det har vært svært god ordretilgang i alle avdelinger, og vi er veldig stolt over alle ansatte som jobber her! Flink folk.

Kundene våre er fornøyde, og vi er takknemlige for at vi kan være en seriøs leverandør i et krevende marked.

I løpet av 2019 har:

Trevareavdelingen vår stått skikkelig på, de har produsert over 4000 kasser, og kjørt mer enn 200 turer med lastebilen til Elkem Carbon.

For Gyli Plast har Pakke- og monteringsavdelingen montert mer enn 18 000 ulike Nibe og Volvo produkter i løpet av året.

Trykkeri avdelingen har produsert trykksaker og læremidler jevnt og trutt. De har hatt store bestillinger, og mindre bestillinger gjennom hele året, i snitt har det blitt sendt ut 9 ulike produkter hver dag fra avdelingen til skoler, barnehager og PPT rundt om i landet.

Songvaarfrukt leveres til bedrifters spiserom eller resepsjoner hver tirsdag. I fruktavdelingen har vi ekstra kapasitet, og tar gjerne imot flere kunder. Fruktkurvene (tre, fem og sju kilo) kjøres ut til kundene tirsdag formiddag.

Kvalitetsarbeid: Songvaar har i november fått godkjent 1 års revisjonen i Equass kvalitetssystemet. Vi ser frem til å fortsette å jobbe videre med kontinuerlig utvikling av å levere tjenester med høy kvalitet til ansatte og kunder.

I august endret vi kurset i mat og trivsel for alle ansatte i VTA. I motsetning til tidligere valgte vi denne høsten å følge et nettbasert og mer strukturert opplegg. Kurset er blitt godt mottatt og med positive tilbakemeldinger. Vi hadde avslutning med diplomutdeling og julegrøt mandag 16.12.2019.

Vi vil fortsette å bruke mandagene i det nye året på å øke kunnskapen om mat, helse og aktivitet, som et ledd i vårt arbeid for økt livskvalitet for de ansatte i VTA.

 

Sosialt:

I løpet av året har vi blant annet vært på sommertur til Ålborg, grillet på hytta til Kristian og vært på bedriftsbesøk hos Varodd.

Nå i desember har vi, sammen med hele styret hatt julebord på Gunders kafé. Her koste vi oss med god mat og sjefen selv, Øystein, spilte noen sanger for oss på gitar.

Vi hadde og en fin markering av at Anne Marie nå går inn i pensjonistenes rekker etter 19 år som ansatt i VTA, og ikke minst at Magne Charles har vært ansatt hos Songvaar i 25 år.

 

En riktig God Jul og et Godt Nytt år fra alle oss hos

Share This